راهنمای نگهداری فر توکار به طور صحیح باعث افزایش طول عمر فر شده و همچنین کارایی آن را بهتر خواهد کرد. نکات زیر را به خاطر بسپارید.
تمیز کردن منظم مهم است. تمیز کردن کامل اجزای اجاق گاز 2-3 بار در سال بسیار موثر است.
هنگام استفاده از فر حتما درب آن را ببندید. باز بودن درب باعث اتلاف انرژی می شود.
فاصله فر توکار با دیوار پشتی آن حداقل 5 تا 10 سانتی متر باید باشد. فاصله مناسب از دیواز باعث خروج گرمای اضافی می شود.
شیلنگ های استیل نسبت به شیلنگ های پلاستیکی ایمن تر هستند. برای اجاق گاز و فر از شیلنگ استیل استفاده کنید.
زمانی که از جوجه گردان استفاده نمی کنید، سیخ های آن را خارج کنید. مخصوصا هنگام روشن کردن دستگاه مواظب باشید سیخ ها در فر نباشند.
قبل از استفاده از سینی فر، کف آن را کاغذهای روغنی بگذارید.
برای پخت غذاهایی که احتمال نشت روغن دارد، از فویل آلومینیومی استفاده کنید.
گر سینی فر خراشیدگی داشته باشد، غذاها به آن می چسبند و کیفیت خود را از دست می دهند. هنگام استفاده از سینی فر مواظب باشید لعاب آن از بین نرود.
بخش های گرمابخش فر از جمله لوله های المنتی حساس هستند. بنابراین هنگام تمیز کردن فراز وسایل نوک تیز استفاده نکنید.
بهترین روش تمیز کردن فر
پس از چند ماه پخت و پز و ریخت و پاش، فرتان ممکن است ظاهری ناراحت کننده به خود بگیرد. روغن های ریخته شده و مواد خوراکی تجمع یافته که به کربن تبدیل شده اند و بویی عجیب گرفته اند. تجمع کربن در فر باعث از دست دادن خواص مواد غذایی شده و در نهایت نیاز به
تعمیر فر توکار خواهید داشت. کربن همچنین خطر آتش سوزی را افزایش می دهد.
استفاده از نوشابه های گازدار و سرکه در تمیز کردن فر گزینه هایی طبیعی هستند، برای اینکار می توانید از پاک کننده های اجاق گاز و فر نیز استفاده کنید. آب و آبلیمو نیز گزینه هایی برای تمیز کردن هستند.
ویرایش بوسیله کاربر 1398/05/21 09:47:21 ب.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است